lauantai 22. huhtikuuta 2017

#24 LINKKAA BLOGIT 2 : BLOGIT


"Tällä hetkellä olet lukemassa blogiani , joka kertoo koirastamme Lorusta, sekä ratsastusharrastuksestani.
Minä olen Aino 13-vuotias tyttö Lappeenrannasta, joka rakastaa eläimiä ja kuvaamista. Jos blogini kiinnostaa liity ihmeessä lukijaksi!"


ULKOASU

Pidän Ainon blogin ulkoasusta. Se on erinlainen, mutta tarpeaksi selkeä, ja blogista löytää kaiken oleellisen. Pidän blogin väreisä, ne ovat ihanan neutraalit ja ns. "pehmeän väriset" eli ne ei hyppää heti silmille. 

SISÄLTÖ

Blogin sisältö on selkeää ja kirjoitusvirheitä ei juurikaan näy. Pidän siitä etä kuvia on paljon, ja tässä blogissa niitä on ! Sekä blogi on erittäin aktiivinen, en edes käsitä ! En ikinä kerkeisi kirjoittaa näin paljon postauksia, se on ihanaa sillä tiedän että, saan joka viikko lukea uuden postauksen !

+ JA -

+ Selkeä ulkoasu
+ Paljon kuvia
+ Aktiivinen

- Itse laittaisin taustalle jonkin kuviollisen taustan


"Tämä blogi kertoo minun, 17-vuotiaan lukion tokaluokkalaisen elämästä ensimmäisen oman hevoseni Myffin kanssa. Myffi on 7-vuotias risteytystamma, jolta ei neitimäisyyttä puutu! Yhdessä treenataan kohti kilpakenttiä ja valmentaudutaan ahkerasti, hauskanpitoa unohtamatta! Blogissa jaan niin ilot kuin surut, ja aina silloin tällöin mukaan mahtuu jotain spesiaalimpaakin materiaalia. Tervetuloa yli 50 lukijan joukkoon!"


ULKOASU

RAKASTAN, SIIS RAKASTAN tätä ulkoasua ! En ole aikaisemmin tälläistä nähnyt. Tässä on ihanan yksinkertainen banneri, ja muutenkiin simppeli ulkoasu. Värit ovat ihanat ja kaikki on vaan niin ihanaa !!!

SISÄLTÖ

Teksti on selkeää ja hyvin kuvailtua. Sitä on mukava lukeva sillä se on sujuvaa. Myffin kuulumisia on kiva seurata. Muutenkin pidän tälläisestä tyylistä kirjoittaa.  En keksi melkein mitään huonoja puolia tästä blogista.

+ JA - 

+ Ihana ulkoasu
+ Selkeää ja sujuvaa tekstiä 
+ Ihania kuvia

- Ehkä hiukan liian yksityiskohtaista tekstiä ?


"Ruudun tällä puolen istuskelee 19-vuotias nurmijärveläinen taivaanrannanmaalari ja hevostyttö, Suvi. Lukio on selätetty ja lakki painettu päähän kesäkuussa 2016. Jatkosuunnitelma uupui, joten vaihtoehdoista valikoitui välivuosi. 2017 tammi-helmikuun vietin Saksassa töitä tehden ja mietiskellen, olisiko tulevaisuuteni hevosalalla. Kysymys on vielä vähän auki, mutta etsiskelen ahkerasti omaa polkuani tässä maailmassa."


ULKOASU

Vaalen punainen kyllä toimii, kokeilin sitä joskus omassa blogissani enkä sanut sitä toimimaan. Mutta tässä yksi hyvä esimerkki miten sen saa toimimaan! Pidän ns. "epäselvistä" teksteistä bannerissa. Ja kuvia on paljon !

SISÄLTÖ

Tekstin ja kuvien suhde on hyvä, eli kuva tulee mielestäni oikeaan kohtaan, jotta tekstistä ei tule liian pitkä.
Blogissa on mielenkiintoisia aiheita ja selkeää tekstiä. Kannattaa käydä katsomassa !

+ Ihanat värit
+ Selkeää tekstiä
+ Kuvien ja tekstin suhde on hyvä

- Blogissa voisi olla ns. blogin esittely. (en löytänyt kun selailin blogia)


2 kommenttia: