tiistai 9. toukokuuta 2017

#25 " JALAT ALAS NANNA !"

Tarkotuksena oli tehdä koko kevät kaudesta postaus, mutta miun puhelin on niin täynnnä kuvia, että en pysty lähettämään niitä koneelle. Sain viimetunnin kuvat lähetettyä koneelle joten teen niistä nyt postauksen.

Erin 4.5.2017

Luvassa oli siis ilman satulaa tunti, eli tasapaino harjoituksia. Tultiin ensin käynnissä, sitten ravissa ja lopuksi laukassa puomeja vähän eri tavalla kuin yleensä. Käynnnissä tultiin normaalisti ohjat kahdessa kädessä. Ensimmäiset ravi puomi/kavaletit tultiin samalla tavalla.Sain jo alkutunnnista paljon kommenttia siitä että, jalat ei pysy rentoina alhaalla. Tykkäsin jäkittää niitä kiinni hevosen kylkeen, ja painaa kantapäätä alas kun olisi jalustin ollut jalassa. Alkuverkkojen jälkeen solmittiin ohjat niskan päälle kiinni, ja tultiin ensin niin että pidimme toisella kädellä kiinni. Seuraavaksi tulimme kokonaan ilman käsiä, sitten käden sivuilla ja lopuksi kädet pään pällä.

Sitten rupes tulla niin kuuma, et fleese pois ja ekat t-paita ratsastukset kehiin. Tuli hirveen kesä fiilis kun sai ratsastaa pelkässä t-paidassa ! Tultiin lopuksi samaa tehtävää vielä laukassa. 

Erin oli tosi kiva ja erinlainen ratsu kenellä oon yleensä mennyt, kivaa vaihtelua Etydin tilalle. Vähän pikaisempi postaus tällä kertaa, tällä viikolla vielä luvassa jonkunlaista kisa postausta :)

- Nanna

1 kommentti:

  1. Tosi kivoja kuvia ja kiva postaus! Toi teiän tehtävä vaikuttaa kyl tosi kivalta, jospa myökii joskus tehää, ku sillo aikoinaa oli vähä suunnitelmissa!

    VastaaPoista