maanantai 29. toukokuuta 2017

#27 KEHITYSTÄ?Moikka! Vihdoin saan päiviteltyä bloginkin puolelle mun ja Letan kuulumisia kuvien kera. Meidän treenailut on sujunu tosi hyvin viimesen parin viikon ajan. Letta on kulkenu reippaasti ja tehny töitä ihan antaumuksella. Huomaan selvästi sen, että Letan kunto on kasvanut huimasti ja meidän yhteistyö lähteny luistamaan hienosti. Toivottavasti meitä nähdään joskus (vuosien päästä) kilpakentilläkin. Vähän Letan massua pienemmäks ja lisää harjoittelua niin voihan se joskus toteutuakkin. 


Lähettiin tallile ja olin ihan varma että vettä käy satamaan, mutta toisin kävikin. Ratsastaessa aurinko haluskin näyttäytyä ja päätin ihan t-paita päällä ratsastaa. Tarkotuksena oli heti alku tunnista tulla kumpaankin suuntaan pari kertaa pieni ristikko. Ihan vaan sen takia, että saan Letan teräväksi ja ratsastettua pohkeen edelle heti alkutunnista. 

(Tärähtänyt, mutta halusin laittaa, jotta saatte edes pari hyppy kuvaa.)

Olin säätänyt jalustimet koulutuntia varten, voin sanoa et ei ollu mitenkään helppo ylittää esteitä semmosilla jalustimilla. Letta hyppäs oikein hyvin, niin nopeesti ettei kuvaajakaan saanu tarkkoja kuvia ;D. Toiseen kierroskeen piti tulla moneen kertaan et saatiin onnistunut hyppy, aikasemmat lähti joko liian kaukaa tai tulivat liian pohjaan. 


Hyppyjen jälkeen käveltiin hetki ja sen jälkeen alettiin sit työstämään ravia josta loppujen lopuksi saatiin siitä ihan super hyvä ! Letta kulki tosi nätisti avuilla ja kuunteli mitä siltä pyysin. Tein keskiympyrää jotta Letta taipuisi koko vartalonsa läpi, eikä pelkästään kaulallaan. Ei mitään ihmeellistä tehty, ihan perus juttuja hiottiin. Tämä oli parasta mitä meistä tällä hetkellä irtoaa.


Oma lemppari kuva, vaikka miun selkä näyttää ihan hirveeltä.

Loppuun otettiin vielä vähän lähempää kuvia. Yriteiin saada jotain hauskoja kuvia, mutta Letta ei oikeen innostunut asiasta ;) Mutta yritys oli ainakin kova. 


Voi että kun L on niin ilosena

Miulla ois pari postaus ideaa, kertokaa miltä kuulostaa. Haluaisiteko tälläisiä ?

Letan ja mun tulevaisuus ?
Mitä mun arkipäivään kuuluu ?
Mielipide postaus : Ratsastusleirit ? (ois tulossa vasta oman kesäleirin jälkeen)
Letan viikko ohjelma 

Tässä ois pari ideaa jotka ajattelin toteutaa kesän aikana, toivottavasti on mielenkintoisia teidänkin mielestä :) !

- Nanna
Mistä te keksitte omat postaus ideanne ?

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja kuvista kyllä huomaa suuren kehityksen määrän! :) Ja ehkä eniten noista postausideoista minua kiinnostaisi tuo siun ja Letan tulevaisuus, mutta on nuo kaikki muutkin tosi hyviä ideoita! :)

    VastaaPoista