tiistai 14. maaliskuuta 2017

#22 LINKKAA BLOGISI 2

Moikka! Olen jokin aikaa etsinyt uusia mielenkiintoisia heppablogeja. Voit siis linkata blogisi vaikka lukisinkin sitä ! Tämä voisi ehkä helpottaa pitkä aikaista urakkaani. Eli siis ehdot tulevat tässä.


Linkkaa blogisi 2

- Blogillasi täytyy olla vähintään 10 postausta.
- Kerro parilla lauseella mitä blogisi sisältää.
- Jos haluat, kerro myös oma mielipiteesi minun blogistani.
- VIIMEINEN LINKITYSPÄIVÄ 28.3.17 !

- Nanna

6 kommenttia:

 1. elaimetsydammessa.blogspot.com

  Blogi kertoo 13 vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta, perheen koirasta Lorusta lisäksi joskus blogissa näkyy lifestyle tyyppisiä postauksia ja paljon järkkärillä otettuja kuvia!

  Mut siun blogilla on tosi ihana, mut yksinkertane ulkoasu, sit teet tosi hyvii postauksii! Tosin niit postauksii vois tulla hiukan useemmi, mut kokonaisuudessaa tosi kiva ja ihana blogi. Kuuluu yksii suosikeistani :)

  VastaaPoista
 2. caroansku.blogspot.fi

  Blogissa pääset seuraamaan -04 syntyneen tytön elämää ensimmäisen oman ylläpitohevosen kanssa. Blogin päätähti on 18-vuotias lämminveritamma Caro, jonka kanssa harrastellaan vähän vähemmän vakavasti ja mahdollisimman hevoslähtöisesti kaikenlaista. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 3. ruskeinsilmin.blogspot.fi

  Ruskein silmin on tarina tytöstä joka eräänä päivänä sai päähänpiston ja alkoi kirjoittamaan blogia. Tarinaa kuvittavat Mintun tallin tuntihevoset, 2 koiraa sekä normaali arki!

  VastaaPoista
 4. my-finest.blogspot.fi

  Blogissa kerron elämästäni ensimmäisen oman hevoseni kanssa. Valmentaudumme säännöllisesti niin koulussa kuin esteilläkin, mutta jalkaongelmat ovat varjostaneet estetreenejä ja viivästyttäneet kisakauden aloitusta,ja nyt mahdollinen lajinvaihto pelkkään kouluratsastukseen voi hyvinkin olla käsillä. Postauksista löytyy aina paljon kuvia, ja videoita aina kun mahdollista! :)

  Mun mielestä sun blogi on tosi kiva! Tykkään paljon sun kirjotustyylistä :)

  VastaaPoista
 5. ponitsuvi.blogspot.fi

  Blogini on 19-vuotiaan tytön "harrastuspäiväkirja" ja hyvän mielen-blogi. Minulla on 8-vuotias latvialainen tamma ylläpidossa ja sen kanssa treenataan ahkerasti koulupuolella. Tämän vuoden tavoitteena on HeA-luokkiin siirtyminen. Yp-hevosen lisäksi ratsastajan 6-vuotiasta arabitammaa sileällä ja sen kanssa olisi tarkoitus aloittaa kilpaileminen tällä kaudella! :)

  VastaaPoista
 6. kissanviiksiakoirankarvoja.blogspot.com

  Blogi sisältää Urhosta ja Viljosta paljon juttua. Postauksissa saatta olla joskus kirjoitus virheitä mutta ei se haitta pää asia on että blogi on kiinosta. Yritän saada blogiini enemmän lukiota, koaka lukipta ovat vain sukulaiset.

  VastaaPoista