lauantai 22. huhtikuuta 2017

#21 KEVÄTTÄ KOHTI

Moi! Kun kevät alkaa puskemaan päälle, alkaa innostus kirjoittaminen tänne blogiinkin. Tulee lämmin, aurinko paistaa, ja on valoisaa kun aamulla herää. Lumet sulaa pois ja pääsee taas kunnolla ratsastamaan sekä treenaamaan. Kuvaaminenkin on helpompaa.


Ajattelinkin tänään kevät teemaisesti kertoa mitä ratsastus ostos suunnitelmia minulla on tulevalle keväälle sekä kesälle. Olen pitkään jo halunnut toteuttaa tämän tyyppisen postauksen, jossa kerron ostos ajatuksistani. Aika perus juttuja, mutta hyödyllisiä. 

Ratsastus hanskat

Roeckl ROECK GRIP JR. Ratsastus käsineet 


Tarvitsen kesäksi uudet ratsastushansikkaat, sillä vanhat ovat kuluneet. Olen kauan miettinyt että milloin raaskisi ostaa kyseiset kuvassa olevat hanskat. Olen miettinyt onko mitään järkeä maksaa 40 e ratsastushanskoista. Ja olen nyt päätynyt siihen tulokseen, että kyllä on järkeä. Roeckl on sen verran laadukas ja kestävä merkki, ettei minun tarvitsisi parin kuukauden jälkeen käydä ostamassa heti uusia. Mielummin ostan hiukan hintavammat hanskat jotka kestää kauemmin, kuin huonokuntoisemmat hanskat joita pitää ostaa parin kuukauden välein.

Kevät takki (ratsastus käyttöön)


Takki softshell Classic CRW®Lasten


Olen ratsastanut koko talven vanhassa viime vuoden toppatakissa, joka on yli pieni minulle. Tarvitsisin kevääksi hiukan ohuemman takin ja tämä näyttää kivalta. Sekä tämä mahtuu vähän aikaa ostamani toppaliivin alle. En ole vielä varma väristä, voisin myös otaa punaisen ;) Ajattelin tilata tämän maalis tai huhtikuussa itselleni. 

Ratsastussaappaat


Nahkasaappaat Juniori Steeds®


Omistan vain matalavartiset ratsastuskengät ja chapsit niihin. Haluaisin kesäksi, ennen leiriä ostaa nahkasaappaat. Olen tässä nyt odotelut, että milloin jalkani kasvu loppuu. Jotta voisin ostaa "laadukkaammat" ratsastus saappaat, niin ei tarvitsisi heti ostaa uusia. Mutta en ole siis katsonut tarkkaan mitkä kengät haluan, mutta nuo Steedsin kengät näyttää ihan kivoilta. 

Ratsastushousut


Ostin viime vuonna uudet grippipaikkaiset ratsastushousut, mutta niissä on nyt reikiä. Haluaisin nyt uudet 
grippipaikkaiset housut. Nämä näytti ihan kivoilta housuilta mitä katselin hööksin sivuilta. En kauhean kalliita halua ostaa tai minulla ei ole varaa, nämä oli kivan näköiset ja hintaiset. Eli hintalaatusuhde näyttää hyvältä. 

Huomasitteko jotain yhteistä näillä kuvilla... Kaikki mustaa :D En voi sille minkään että tykkään siitä väristä vain niin paljon. Yleensä kaikki ratsastusvaatteeni on joko mustia tai tummansinisiä. Mutta toivottavasti pidit postauksesta ja kerro ihmeessä jos sinulla on jotain ostos suunnitelmia täksi vuodeksi.

- Nanna

3 kommenttia:

  1. Hyvä postaus :)Voisin itsekkin huolia tuollaisen takin sekä ratsastus housut. :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista