maanantai 25. heinäkuuta 2016

#14 Linkkaa blogisi : Blogit

Rakastan tämän blogin ulkoasua, etenkin tuota taustaa. Muutenkin blogi näyttää 
kaikin puolin mielenkiinoiselta. Pidän myös pienistä teksteistä mitä on ripoteltu vähän mihinkin 


Blogin teksti on  mielenkiitoista  sekä selkeää luettavaa. Postauksia tulee aika tiheään tahtiin, jota ihmettelen syvästi, sillä kenellä riittää aiheita noin paljon :) 

+ Tarkkoja kuvia
+ Selkeää tekstiä
+ Tiheä postaustahti
+ Upea ulkoasu                                                                      
- ?                                                          


Pennin pyörittäjä

Connemaratamma Pennin arkielämästä kertova blogi, joka sisältää paljon kuvia. Tarina siitä, miten liikkumattomasta, motivaatiopulassa olevasta ponista saadaan taas elämäniloinen, innokkaasti työskentelevä ystävä.


Pidän blogin bannerista, mutta värimaailma ei ole ihan minun makuun. Sekä taustassa saisi olla jokin kuvio.
teksti on selkeää, mielenkiintoista sekä sitä on mukava lukea, ja on kiva aina kuulla mitä Pennille kuuluu. Postauksia tulee myös aika aktiiviseen tahtiin :)

+ Hieno banneri
+ Mielenkiintoista tekstiä
+ Postauksia tulee paljon
+ Hyvä laatuisia kuvia

- Minun makuuni vähän tylsä ulkoasu
- sivut / välilehdet voisivat olla jossain näkyvillä. -00-syntynyt tyttö kirjoittaa omasta elämästään ratsastuksen parissa. Kirjoitan ratsastusharrastuksestani ratsastuskoulussa. 

Blogi on melko uusi, jonka lisäksi en ole kirjoittanut paljoakaan heppatekstejä ennen (vaikka olen blogia pitänyt jo ennen tuota) joten tekstin suhteen olen vielä vähän hakosessa. Koska käyn ratsastuskoululla kerran viikossa blogiin saattaa ilmestyä myös muun aiheisia postauksia.Blogi omistaa vähän erikoisemman ulkoasun, mutta pidän siitä. Banneri on hieno, mutta itse olisin jättänyt nuo neljä kuvaaa alareunasta pois. Blogi omistaa myös todella kivan nimen. Teksti on kyllä selkeää, vaikka blogin kirjoittaja mainitsi että " tekstin suhteen olen vielä vähän hakosessa." Mutta et minusta ollenkaan. Sekä blogin kuvat ovat selkeitä.


+ kiva ulkoasu 

+ selkeitä kuvia
+ omaperäinen nimi

- Henkilökohtaisesti en pidä some ikoneista19-vuotias Tampereen hurja. Lifie blogiksi voisi luokitella. Pääsääntöisesti juttua omasta tyylistä, lemppari ruuista, sisustusjutuista & kauneudenhoidosta.Halusin ottaa tähän yhden lifesyle blogin. Ja ihastuin tähän blogiin kaikista eniten. Ulkoasu on vaalea ja piristävä. Sekä blogissa on hienoja ja selkeitä kuvia. Mainoksia voisi kyllä olla vähemmän, minusta ne vähän "pilaavat" blogin nätin ulkoasun. Postauksia on oikeasti paljon, ja huomaa tekstejä on kirjoitettu 2012 lähtien. + Piristävä ulkoasu

+ Ammatimaista tekstiä

+ Ihania reseptejä

+ Hienoja kuvia


- Liikaa mainoksia

Kaikki linkatut blogit :

- Nanna

2 kommenttia:

  1. Kivasti olet arvostellut kaikki blogit, itse tosin olisin kaivannut vähän laajempia esittelyitä kuin mämä:) Erityisesti pidän siitä, että laitoit loppuun kaikki linkatut blogit, niin nekin saavat samalla kertaa mainosta ;)

    VastaaPoista