maanantai 4. syyskuuta 2017

SUUNTA KOHTI YLÖSPÄIN

Kaikki kuvat (c) Janita Kaarna

Tämä taitaa olla ihka ensimmäinen postaus joka kertoo Cinosta. Oon nyt noin kuukauden verran ponia ratsastanut ja hyvin on meidän yheistyö alkanut sujumaan. Tässä postauksessa ajattelin vähän avata miten meillä menee, ja tottakai kuvien kera !Ponin kanssa oon nyt kuukauden verran touhunnut, ja kivaa on kyllä ollut. Tykkään erittäin paljon tallista jolla Cino asuu, eikä ponissakaan ole valittamista ;) Talli on tilava, hyväkuntonen ja täynnä ihanaa porukkaa. Siellä on iso kenttä ja maneesi, sekä laadukasta opetusta. Ja ennen kaikkea matkaa tallille on vain vajaat 20 km. 

Cinon kanssa on lähteny sujumaan tosi kivasti. Oon saanut mahtavaa opeusta, ja kehittynyt super nopeasti viimeisen kuukauden aikana. Sekä oppinut ratsastamaan Cinoa jo hiukan paremmin kuin kuun alussa. Ja oon tän ponin kanssa taas askeleen lähempänä mun omaa unelmaa. 
Tosiaan viime viikolla oltiin Anitan tunnilla, joka meni ihan hyvin. Sisäisin ja opin paljon uusia asioita, jota voin jatkossa hyödyntää. Tehtiin paljon käynti työskentelyä, jotta sain ponin kunnolla avuille. Vasta kun perus asia olivat kunnossa siiryttiin raviin. Ravissa duunailtiin samoja juttuja, eli ympyröitä , taivutuksia, sun muita perus juttuja. 

Loppuksi otettiin vain pienet pätkät laukkaa isolla keskiympyrällä. Ponilla oli ainakin hauskaa kun parit pukitkin piti siinä heittää :) Laukassa yritin saada C:n laukkaamaan ylämäkeen, eikä alamäkeen. Toiseen kierrokseen laukka sujuikin ihan kivasti. Lopuksi työstettiin hetki ravia, jolloin Cino oli super ! Saimme Anitalta kehuja muodosta, ja minä siitä kuinka paljon muutuin tunnin aikana parempaan suuntaan. Ollaan taas tällä viikolla menossa Anitan valkkaan tai tunnille. Ihan kummaksi vaan sitä haluaa kutsua. Oon hyvin innoissani siitä. Anita on super hyvä opetaja joka osaa opettaa just sellasella tavalla miten mä haluaisin ratsastaa. Tästä ei oo kun suunta ylöspäin kohti uusi haasteita !


2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, sun blogi on muutenkin ihana! Tykkään myös tästä ulkoasusta tosi paljon, ihanat värit, mutta tekstin fontti mua hieman häiritsee. Ihan vaan parannusehdotuksena, saat toki olla asiasta ihan omaa mieltäsi eikä tää oo mitenkään ikävästi tarkoitettu, mutta musta olisi miellyttävämpää lukea hieman ohuempaa tekstiä eikä näin paksua ja mustaa. :) Mutta superkiva blogi kyllä, jatka samaan malliin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanasta kommentista ! Tän teksin suhteen mulla on ollut ongelmia :/ Koneella näyttää ohuelta ja puhelimella taas paaaaljon paksummalta, en tiedä mistä johtuu ?

      Poista