perjantai 29. joulukuuta 2017

UUSI VUOSI, UUDET KUJEET

Siitä on taas tovi vierähtänyt kun olen tämän koneen avannut ja tänne kirjoittanut. Mutta täällä taas, en tiedä kyllä kuinka pysyvästi tällä kertaa. Mitäs sitä selittelemään, yksinkertaisesti en ole vain löytänyt motivaatiota blogin kirjoittamiseen. Tietokoneen avaaminen ja poissaolon syiden selittely on tuntunut raskaaalta. Yhtenä uuden vuoden lupauksena ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja pitää tämän blogin aktiivisempana tähän vuoteen verrattuna. Uusi vuosi teemalla voisin vähän kertoa miten mun 2017 vuosi on mennyt ja mitä odotan vuodelta 2018, sekä mitä mulle ja mun rakkaalle harrastukselleni kuuluu. 


Vuosi 2017 on ollut erittäin antoisa vuosi, olen saanut paljon uutta tietoa ja sitä kautta oppinut uusia asioita.  Vielä vuoden alussa mulla oli kokematon itsepäinen vuokraponi, joka opetti mulle paljon. Letta opetti mulle kärsivällisyyttä ja sen että tekemällä oppii. Kukaan ei ole mestari syntyessään. Letta ei ollu mikään taitavista taitavin kouluponi, mutta se oli aivan mahtava ystävä. Enkä ois halunnut missään nimessä luopua Lettasta, mutta halusin päästä tässä lajissa eteenpäin joten näin oli parasta. 


Ratsastusleirit ovat varmasti olleet yksi tämän vuoden kohokohtia. Olin hiihtolomalla Einolassa kuten myös kesälomalla. Tutustuin huikeisiin ihmisiin, joista on tullut mulle tosi tärkeitä ystäviä. Sekä sain mahdollisuuden kehittyä ja ratsastaa erinlaisilla hevosilla ja poneilla. Viime kesänä hyppäsin myös oman henkilökohtaisen este-ennnätykseni 110cm ! Ja ehdottomasti olen menossa ensivuonna molemmille leireille.Vuosi 2017 Kiviojalla on ollut tosi huikea, paljon muutoksia ja uudistuksia on tapahtunut. 2017 kevätkausi ratsastettiin vielä ulkona ja meitä opetti toinen opettaja. Syyskauden alettua tuntimme ajankohta siirtyi myöhemmäksi ja siirryimme uuteen maneesiin, uuden ratsastuksenopettajan oppilaiksi. Varsinkin syyskausi on ollut aivan mahtava ! Olen oppinut niiiiin paljon uutta, josta voin vain kiittää mun mahtavia opettajia. Kesän lopussa sain mahdollisuuden tutustua ihan uuteen poniin, Cinoon ! Olen saanut ihan uudenlaisen tatsin ratsastukseen ponin ja meidän valmentajan kautta. Musta tuntuu että tänä syksynä olen vasta oppinut kunnolla ratsastamaan. Puolessa vuodessa ollaan menty tosi paljon eteenpäin Cinon kanssa. Ponista on tullut hyvä ystävä ja mahtava treeni kaveri. Aina ei ole ollut helppoa mutta nyt alkaa jo näyttää aika hyvälle, onneksi on valmentajat !


Vuonna 2018 tavoitteena olisi päästä aktiivisesti kisaamaan, tietenkin kouluratsastuksessa. Ehkä Kiviojalla jotkin pienet estekisatkin. Muutenkin mennä eteenpäin ratsastajana ja ratsukkona Cinon kanssa. Onnekseni mulla on sellainen poni ja valmentaja minkä kanssa pääsen näitä haaveita ja unelmia tavoittelemaan. Uskon että vuosi 2018 tulee olemaan vielä antoisampi kuin tämä vuosi. 

Haluan kiittää kaikkia vuodesta 2017 ! Hyvää uutta vuotta kaikille !

Miten vuosi 2017 meni ? Onko sulla tavoitteita vuodelle 2018 ? 

5 kommenttia:

 1. Sun vuosi kuulostaa kyllä oikein mahtavalta! Toivottavasti 2018 sujuu myös mahtavasti! :)

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaus ja kiva kun olet taas täällä! Siun postauksia on jotenkin aina ollut mukava lukea! :) Siulla taisi olla hyvä vuosi 2017 ja toivottavasti vuosi 2018 olisi ainakin yhtä hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos ! Mahtavaa vuotta 2018 sinulle !!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista