sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

MITÄS KAIKKEA TÄSSÄ ON TAPAHTUNUT ?

Moi ! Siitä on taas hetki vierähtänyt, kun viimeeksi oon tänne kirjoittanut. Instagramin puolella oon ollut melko aktiivinen, mutta jostais syystä blogi on jäänyt vähemmälle käytölle. Paljon on kerennyt tapahtua ja nyt on aika kirjoittaa tänne, miten mun talvi on mennyt ja mitä kevät ja kesä 2018 tuo tullessaan !

(c) Janita Kaarna
Talvi hurahtikin aika nopeasti, sekä ratsastuksen, että koulun puolesta. Alkuvuosi oli aika kiireisä aikaa, mulla oli kokoajan kiire johonkin. Aamulla kouluun, koulun jälkeen tallille, sen jälkeen kotiin lukemaan kokeisiin ja nukkumaan.  Maaliskuussa meno vähän rauhoittui, kun kokeet ja koulujutut helpotti. Nyt innolla odotan tulevaa kesää ja kaikkea mahtavaa mitä sinne olen suunnitellut !

(c) Janita Kaarna
Cinon kanssa ollaan treenattu aktiivisesti pari kertaa viikossa. Meidän yhteistyö on lähtenyt luistamaan tosi hyvin. Puolessa vuodessa on tapahtunut hurja kehitys, jonka voin itsekkin nähdä. Kerta kerralta sen ratsastettavuus paranee ja sitä mukavampi sillä on mennä. Muutenkin se on niin symppis ja herttainen eläin, etten ole hetkeen noin ihanaan poniin törmännyt.

(c) Julia Kaarna
Kuten aikaisemmin jo mainitsin tammi-helmikuu vierähti aika nopeasti. Käytiin paljon valmennuksissa ja tunneilla. Mä opin ratsastamaan sitä, ja se alkoi kuunnella mua. Silloin poni alkoi kulkemaan rehellisesti oikeinpäin mun kanssa. Nyt maalis-huhtikuussa ollaan joo treenattu, mutta ehkä vähän rennommin. Tunneilla ollaan käyty ja sitä kautta kehitytty enemmän. Ponista on tullut paljon rennompi ratsastaa, eikä se enää jännity samalla tavalla kuin kuukausi takaperin.

(c) Janita Kaarna
Maaliskuussa startattiin meidän ekat "kisat". Harjoituskoulukisat ne oli ja vielä omalla tallilla. En tiiä voiko niitä virallisiksi kilpailuiksi kutusa, mutta meidän ensimmäiset yhteiset kisat ne silti oli ! Mentiin helppo b KN-special rata, ja siitä saatiin tasan 62 %, ja toinen sija. Oon tosi ylpee ponista, joka hoiti siisisti homman kotiin.

(c) Janita Kaarna
Kivojalla oon aina torstaisin käynyt ratsastamassa. Alkuvuodesta menin aika paljon Etydillä ja Daalialla, Etydi oli toosi kiva. Sekä hypättiin sen kanssa meidän yhteinen este-enkka 105 cm ! Se oli kyllä semmonen vaikeuksien kautta voittoon tunti että.. Kaks tippumista, mutta vikalla onneks puhtaasti yli ;p Daalialla enemmän koulutunteja, jotka nekin meni ihan kivasti. Nyt keväällä oon menny aika paljon Fionalla ja pari tuntia Erinillä. En oikeen tykänny Fionasta alkuun, mutta nyt siitä on kuoriutunut oikein kiva poni ! Erin ei oo ihan miun makuun, mutta ihan kivaa vaihtelua sekin.
Einolassa vietin yhden viikon helmi-maaliskuun vaihteessa. Siellä pääsin taas ratsastamaan tallin ihanilla poneilla ja hevosilla. Oli kyllä tosi kiva viikko, ja aina yhtä haikein mielin sieltä lähtee pois. Mutta onneks ei enää kauan, kun pääsen sinne takaisin, nimittäin kesäleirille. Siitä tulee varmasti ikimuisoinen leiri, niinkuin kaikista aikaisemmistakin !


Cinon kanssa jatkan treenaamista ja valmentautumista. Sen kanssa ollan käyty Karita Kotikulman valmennuksissa aktiivisesti aina kuukauden välein ja Anitan tunnilla käydään kerran viikkoon tai kahteen. Ulkoratsastuskausikin varmaan kohtapuoliin alkaa, jee !! Ens kuussa Kiviojalla on tulossa jonkin sortin koulukisat johon ajattelin osallistua, saa nähdä vielä millä ponilla.. ? 

Pitäiskö alkaa päivitelemään useammin blogiin ?
MP uusi ulkoasu ?


1 kommentti:

  1. Musta ainakin olisi ihana lukea enemmänkin postauksia! Tää oli oikein kiva postaus, kivan näköisiä nää sun ratsut :) Ja hienoja kuviakin!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista