keskiviikko 3. tammikuuta 2018

VALKEA MAA


Vielä viime vuoden puolella oli mahtavia talvisia kelejä, toisin sanoin täydellisiä kuvaus säitä. Oli paljon lunta ja kaikki oli niin kauniin valkeaa. Toisin kuin nyt, täällä päin Suomea on enää harmaita ja pimeitä sade kelejä. Täältä tumman tammikuun keskeltä on hyvä aika katsoa pariviikkoa taaksepäin ja fiilistellä näitä kauniita talvi maisemia. Toivotaan että nuo kauniit aurinkoiset pakkas säät saapuisivat  vielä takaisin !

1.
Joku ehkä voi päätellä tuosta kuvasta että, kuvaus kohteena ei tällä kertaa ollut hevoset vaan koiramme, Velmu. Velmu on kohta nelivuotiaaksi kääntyvä novaskotiannoutaja. Seurallinen ja energinen, mutta niin malttamaton. Hyvä että hetken edes jaksaa paikallaan pysyä. Velmu tuo mukavaa haastetta kuvaamiseen ja saan aina yllättyä minkälaisia otoksia siitä riiviöstä saa. Kivaa vaihtelua kuvata välillä luontoa tai jotain muuta kuin hevosia, mitkä yleensä pääsevät kamerani eteen.

2.
3.
                      

4.

5.

6.

7.

8.

9.


10.
Metsässä ja muutenkin luonnossa kävely on yllättävän rauhoittavaa. Pienien lintujen viserrystä sekä kenkien alla narskuvaa nuoskalunta on mukava kuunnella. Saa katsella ympärilleen ja ihastella kaunista näkymää. Jos ottaaa kameran mukaan, saa myös ikuistetua kaiken mitä näkee. Myöhemmin voi muistella ja fiilistellä niitä hienoja ja kauniita hetkiä. 

11.

12.

13.

Teksipuoli jää yleensä aika suppeaksi tämänkaltaisissa postauksissa, yritän silti aina saada edes vähän tekstiä kuvapostauksiin. Tykkään pari lausetta kuvapostaukseenkin tunkea, se näyttää muuten mielestäni jotenkin "orvolta". Mitä mieltä te olette, pitäisikö kuvapostauksien olla kokonaan tekstittömiä vai tekstillisiä ?


Mikä oli sun lemppari kuva ?





2 kommenttia:

  1. En osaa yhtään päättää lempikuvaani, kaikki olivat aivan ihania ja mukavaa vaihtelua hevoskuvien keskelle, vaikka niitäkin on mukava silmäillä:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia oot kyllä ottanut! Lemppareiksi valikoitui tällä kertaa 2, 4 ja 9. Pitäisi mennä itsekin kuvaamaan Lorua, kun tällä hetkellä on niin kivat säät!

    VastaaPoista