tiistai 27. kesäkuuta 2017

#29 KIIRETTÄ PITÄÄ


(c) Janita Kaarna
Yleensä en tykkää tälläisiä kuulumis postauksia kirjotella, mutta nyt on on tapahtunut tosi paljon kaikkea. Mun viikot on ollu ihan älyttömän kiireisiä tässä kuussa. Tuntuu että pitäis koko ajan lentää jonnekkin. Toisaalta ihan omaa syytäni, et kokoajan keksin jotain tekemistä itelleni. Ei sinänsä haittaa, tykkään siitä et on tekemistä. Mutta tuntuu et en saa mitään aikaan ja silti mulla on koko ajan kiire. 

(c) Janita Kaarna
Onneks jussit sain viettää rennoissa tunnelmissa mökillä miettimättä mitään. Mökki on mulle sellanen paikka missä saan rentoutua, unohtaa kaikki huolet ja möllöttää vaan. Herätä aamulla, syödä, makoilla, käydä saunassa ja uimassa, grillata ja nukkua... Ja toistaa pari päivä. Sain nukkuu pitkään kokonaiset neljä päivää ! Sitten tänään taas paluu normaaliin arkeen. 

(c) Janita Kaarna
Viime viikolla ratsastin vain pari kertaa Letan, joka oli tosi huono juttu. Ärsytti tosi paljon kun ponin liikutus jäi niin vähäiseksi. Tällä viikolla otetaan sit vähän takas viime viikkoa, kunnon reenillä. Eilen, maanantaina meillä oli tunti/valmennus. Tehtiin perus juttuja, jotta saatais Letta takas ratsastus moodiin. Hyvin onnistuikin, Letta oli ihan meno päällä koko tunnin. Jaksoi kumminkin keskittyä ja kuunnella. Eli hyvä fiilis jäi tunnista. 

Minä ja mein kuvaaja hehkeenä ( Lettakii oli tosi innoissaa täst kuvast )
Tilasin Letalle viime viikolla uudet suojat, kyseessä siis HKMn (yllätys yllätys) punanen suojasetti. Pitäis saapuu tänne Lappeenrantaan tällä viikolla. Hööksiin ollaan Janitan kanssa lähössä tulevana perjantaina vähän heppa tarvike ostoksille. Lähinnä meille saappaita etsimään. Letalle pitää ostaa uusi otsapanta ja häntäremmi, kun satula valuu ratsastuksen aikana ihan liian eteen.  

(c) Janita Kaarna
Kiviojan kevätkausi päättyy tämän viikon torstaina. Syksyllä onkin jo aivan uudet kujeet. Meillä vaihtuu kokonaan opettaja ja tuntimme aika. Pami aloittaa tunnin pitäjännäme syksyllä, jolloin tuntimme alkaa vasta 19.30. Ratsastamme maneesissa joka on vielä rakennusvaiheessa mutta valmistuu syksyyn mennessä. Tuntimme kokoonpano pysyy miltein samana, joka on mielestäni hyvä asia. Olen innoissani uudesta maneesista ja opettajastamme. Odotan innolla syyskauden alkua !

(c) Janita Kaarna
Miten te vietitte omat jussinne ? Kerro minulle se kommenteissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti