maanantai 22. helmikuuta 2016

#3 TALVISIA KUVIA

Tähän alkuun pieni info ! En oo pystyny tekemään nyt vähään aikaan postausta koska tietokoneen laturi ollut kadoksissa. Ja laittakaa kommentteihin postausehdotuksia, mitä haluaisitte seuraavien postauksien sisältävän. Mutta nyt asiaan ;)

Viime Tiistaina kävin taas ratsastamassa Arskaa ja ottelemassa kuvia. Ajattelin nyt tähän postaukseen vähän koota nitä kuvia. Ja kaikki kuvat (c) Katarina Koskenvirta, kiitos !


Tämä minusta hieman hassu kuva, kun Arska katsoo niin säikähtäneenä.

Todella hienon näköinen kuva vaikka pelkkä satula kuvassa näkyykin.

Itse tykkään tällätavalla takaapäin otetuista kuvista

Tämä ehkä näistä lempi kuvani, vaikka taas ilmeellä mennään !

Niin kuin aijemmin sanoin pidän itse kuvista jotka on otettu takaapäin

Hieno kuva tämäkin, kuvaajalle kunniaa ;))

Sitten näitä "luonto kuvia "
 Sekä viime lauantaina olin isälläni ja ottelin sieläkin vähän kuvia, lähinnä koirastamme Velmusta. Kertokaa jos haluatte erillisen postauksen pelkästään Velmusta ;)

Tästä tuli aika kuvarikas postaus mutta toivottavasti tykkäsit laitan vielä tähän alle minun ja katarinan instagramit joissa meitä voi myös seurata !

Katarina : @ katarinawws
ja sitten katan kuva tili @photographykatarina

Nanna : @vihavainenanna
ja tutut @nannapriwa


Kiitos kun luit <3
- Nanna1 kommentti:

  1. Kiva postaus! Nää kuvat oli ihania! Varsinki toi kolmas kuva oli ihan älyttömän hieno <3 Ja tää sun koko blogi vaikuttaa kivalta, mutta helppolukuisempi teksti vois olla ehkä parempi! Ei tääkään toki pahimmasta päästä oo, ihan hyvin saa selvää, mutta kyllä välillä pitää pariin otteeseen katsoo, että mitä just luki :DD

    Tykkään paljon tästä ulkoasusta ja varsinki tosta bannerista! Jotenki se on vaan tosi nätti ja kivan yksinkertanen, muttei kuitenkaan tylsä ;)

    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista