sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

#11 FIILIKSIÄ

Helou! Lähipäivät tulee olemaan jännittäviä, sillä ensi viikolla leirille, ja sen jälkeen Barcelonaan. Juu siis olen ensi viikolla lähdössä leirille Mannilan ratsutilalle Punkaharjulle. Odotan sitä leiriä erittäin paljon ja uskon että siitä tulee koko kesän kohokohta. Leiri on siis viiden päivän toiveleiri 27.6 - 1.7.16. Olen joka kesä ollut vähintään yhdellä ratsastus leirillä, siitä lähtien kun ratsastusta olen harrastanut. Tällä kertaa lähden vain yksin, sillä olen aikaisempina vuosina aina ollut jonkun/joudenkin kanssa. Leireillä on aina se oma tunnelma, se jokin joka saa aina hyvälle tuulelle. Minun mielestäni Einolassa on ollut parhaat leirit, mutta katsotaan miten Mannilan käy.  

(c) Saga

Ja leirin jälkeen lähdemme siis Barcelonaan. Lähdemme 9.7 ja tulemme 14.7. Lähden siis äitini ja pikkuveljeni kanssa, ja sieltä varmasti tulee postausta ;) Majoitutaan sellaisessa talossa, jossa viimekin kesänä majoituttiin. Se on vähän syrjemmässä, eli ei aivan Barcelonan keskustassa. Kuljimme viimeeksi metroilla, mutta tänä vuonna aijomme kokeillä myös busseja. Lento Helsingistä Barcelonaan kestää noin 4 h. Ajattelmme ensin lähteä jonnekkin muualle, mutta rakastuimme niin paljon Barcelonaan niin päätimme uusia matkan tänä vuonna.

(c) Nikke

Ainiin! 3.8 ollaan lähdössä kaveriporukalla Helsinkiin, Linnanmäelle. Uskon että siitäkin tulee aivan mahtava reissu. Meitä lähtee minun lisäksi neljä tyttöä. Kuljemme onni bussilla, ensin Lappeenrannasta Helsinkiin ja sen jälkeen toisin päin. 

(c) Nikke

Leikkasin myös viime torstaina itselleni undercutin, eli niskasiilin. Itse pidän miltä se näyttää, mutta jos joku ei pidä, niin sitä ei tänne tarvitse tulla kertomaan. Tässä vielä kuvaa siitä.Jussit vietettiin erittäin leppoisissa tunnelmissa, äitini kavreiden luona. 

Kertokaa miten te vietitte juhannnusta?

- Nanna

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Mukavaa leiriä ja matkaa! 😊 Myö käytii juhannuksena mökillä ja sit iha kotona!

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla. :) Jään seurailemaan ehdottomasti. Minulla Juhannus pääpiirteittäin meni hevosten kanssa höntsäilyyn. Toisin sanoen siihen, että kyyhelsin porkkanat kourassa ötököiden armoilla. :D

    Minun blogini: erisukuisetsuomenhevoset.blogspot.fi

    VastaaPoista