keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

#13 Uudet heppa frendit

Muutama viikko taakseppäin, ennen mun Barcelonan matkaa, käytiin Janitan kanssa testaamassa kahta suokki tyttöä. Heposet asuvat Lappeenrannan turkkilassa, noin 20 minuutin aijomatkan päästä Lappeenrannan keskustasta. Tällä kerralla käytiin ensin vähän pellolla käyntiä ja ravia, sen jälkeen totesimme että pohja on sen verran liukas että maastoon olisi parempi vaihtoehto. Kentt valmistuu tallille 2016 syksynä. Hevosia on siis kaksi, niin kuin aijemmin mainitsin, ja käyn vuokraamassa niitä kaverini Janitan kanssa. Teen heistä myöhemmin ovat sivut blogiini, mutta tässä vähän ensimakua :)

Histariina
 " Heluna " 

Tottakai mun piti poseerata
                      Sukupuoli :  Tamma

                  Rotu : Suomenhevonen

             Syntynyt : 17.5.2002 (14v)

                 Säkä : noin. 155-160 cm

Heluna on kuulemma vanha terapiahevonen, sen takia varmaan Heluna oli oikein miellyttävä ratsastaa, ja omasi erittäi tasaiset askeleet sekä kulki eteenpäin. Hellu ei oikein pitänyt satulavyön kiristämisestä, mutta muuten hoitaessa seisoi paikallaan kiltisti ja antoi harjata.



  Nokonuuka
 " Nökö "

Nököllä on päiväunet kesken

                  Sukupuoli : Tamma

                  Rotu : Suomenhevonen

                  Syntynyt : 19.4.2001 (15v)

                  Säkä : 150-155 cm

Nökö puolestaan on vanha ravuri, tai ravuri ja ravuri kun ei yhtään starttia ole tehnyt, mutta siinä samalla ohessa esteitäkin ylittänyt. Menin Nököllä ainostaan käyntiä maastossa, joten en oikein tiedä minkälaista sen ravi tai laukka on? Mutta ainakin se vaikutti reippaalta.







Mutta oikein mukavia hevosia kummatkin, heistä myöhemmin uutta postausta. Sekä Arskan ratsastuksesta tulossa erillinen postaus, ja vielä linkkaa blogisi blogit on tulossa. Siinä mulle on kyllä hommaa pariksi viikoksi :)

Mitä mieltä olette uusista suokeista ?

- Nanna

4 kommenttia:

  1. Herttaisen oloisia tammuleita! ❤️ Olisi kiva saada vähän esittelyä niiden suvuista sitten. Ja nuo postaus ideat vaikutti tosi kivoilta, niitä odotellessa. 😊

    Minun blogini: erisukuisetsuomenhevoset.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hyvä postaus! Nää on kyllä kivan näköisiä kavereita!

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen menossa testaamaan tätä nokonuunaa

    VastaaPoista
  4. Oli aivan pakko tulla sanomaan mutta molemmissa kuvissa näyttäis olevan hellu t. itekkin noköllä ja hellulla ratsastellut

    VastaaPoista